Afgelopen weekend was alweer de laatste OCN Selectiewedstrijd en daarbij ook het laatste evenement van het FamedCoach4SailingTeam 2017-2018.

We hebben we een leuk, enthousiast en succesvol team gehad met veel trainingsdagen en mooie wedstrijdresultaten!
De zeilers trainden hard en werkten aan hun persoonlijke doelstellingen.
Teamleden selecteerden zich voor de WK en EK Optimist:
Hidde is naar het WK gegaan

en op het EK waren de teamleden Olaf, Victorine, Signe.

Op de nieuwe OCN Selectiestand 2018 staan nu 8 FamedCoach4SailingTeam-zeilers in de Top 20.
Op de OCN Benjamin 2018 lijst staan 4 zeilers in de Top 5.
Wat een geweldig resultaat!

Het team ging zo goed omdat we niet alleen keihard trainden, maar ook samen heel veel plezier hadden.
7 van onze zeilers hebben van de OCN een uitnodiging voor de Kernploeg ontvangen en 4 zeilers voor de Jeugdploeg. Geweldig! Nieuwe Optimisten teams worden nu geformeerd en zeilers gaan kiezen voor een team.

Langs deze weg wil ook alle commissieleden, (event)ouders en Marja bedanken voor hun inzet voor het team. De RIB begeleiders dank ik duizendmaal voor hun inzet en opvang van de zeilers op het water.

Sponsoren Famed (hoofdsponsor), Hofman Bouwgroep, Ernst & Young, Feadship, Sailcenter en de Lijnenspecialist hartelijk dank voor jullie ondersteuning!

Team van zeilers, zeilsters, ouders, broertjes, zusjes, bedankt voor een mooi en gezellig jaar.
Ik heb genoten!

Han Beverwijk, als trainer van het FamedCoach4SailingTeam 2017-2018.

Nieuws11 10 2018oktFamedCoach4SailingTeamBraassem
De traditionel teamfoto altijd gemaakt na de OCN A / B Selectie wedstrijd en bekendmaking OCN KP en JP bij WV Braassemermeer.

Nieuws11 10 2018steigerFamedCoach4SailingTeamBraassem

OCN Selectiestand 2018:
http://scoring.sailing.today/app/results-v1.html?event=OPTIMIST_RANKING_NED_OVERALL_2018

OCN Selectiestand Benjamin 2018, lijst Optimist Benjamin 2018
http://scoring.sailing.today/app/results-v1.html?event=OPTIMIST_RANKING_NED_BENJAMIN_2018

Selectiestanden 2018 Optimist Club Nederland, Overall Ranking OCN 2018:
http://optimist.nl/wedstrijdzeilen/ocn-selectiestanden/


Meer nieuws

Gepubliceerd op 05/05/2019, 18:25 door hbeverwijk
4-famedcoach4sailing-zeilers-geselecteerd-voor-het-wk-en-ekDe 1e dag van de selectiewedstrijdenin Muiderzand was erharde wind, kou, regen en zelfs hagelbuien. Helaas voor vele besloot hetwedstrijdcomité dat er zaterdag slechts 1 wedstrijd werd gevaren. Zondag was het niet veel anders, lang uitstellen totdat er op het water werd gegaan en zijn er uiteindelijk 2 races gevaren. Hierdoor werd het wel enorm spannend wie er dit jaar naar het WK en EK mocht gaan! Het FamedCoach4SailingTeam was dit jaar wel heel erg succesvol met 2 zeilers geselecteerd voor het...
Gepubliceerd op 24/04/2019, 18:44 door hbeverwijk
zeb-van-dorst-wint-de-magic-marine-easter-regattaZeb van Dorst wint de Magic Marine Easter Regatta! Maar liefst 4 teamleden eindigde in de top 12!!! Bij de Benjamins werd Marijn 4e! Super prestatie van onze zeilers op deze internationale Optimistwedstrijd met 240 deelnemers!!Zeb van Dorst wint de Magic Marine Easter Regatta! Maar liefst 4 teamleden eindigde in de top 12!!! Bij de Benjamins werd Marijn 4e! Super prestatie van onze zeilers op deze internationale Optimistwedstrijd met 240 deelnemers!!
Gepubliceerd op 17/11/2018, 14:15 door hbeverwijk
a-b-selectie-2018-braasemmermeerVerslag A-B selectie 2018 Braasemmermeer door Signe Brinkert Op 6 en 7 oktober was de laatste selectie wedstrijd van het jaar. De eerste dag begon met uitstel, maar later kwam de wind. Het was niet veel ,maar genoeg om te kunnen varen. Tijdens de uitstel hadden we veel plezier, ook met onze mascottes: de honden Epke en Sven. We hebben zaterdag 2 wedstrijden gevaren. In de avond ging ik samen met mijn ouders en broertjes naar een huisje in de buurt. Daar hebben we geslapen om de volgende dag...

Tweets

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!